FAN CLUB BARCELONA

De Fan Club Barcelona is op 9 april 1999 opgericht en werd binnen twee jaar al één van Barça's grootste fanclubs buiten Catalonië.

 

Voor de Fan Club Barcelona verzorgt Graphic Match, al meer dan 15 jaar, het prachtige full colour glossy magazine dat 4 keer per jaar op de deurmat van alle fans valt. Een magazine boordevol informatie over hun favoriete club en spelers. Een mooie combinatie van informatie en prachtig beeldmateriaal.

Om van het begin tot het einde aan dit magazine te mogen meewerken is een hele eer en geeft een resultaat waar zowel Graphic Match als de Fan Club Barcelona trots op zijn.AG Eindhoven

Het AG is een vereniging van ruim 400 leden, die veel activiteiten organiseert op maatschappelijk, cultureel en wetenschappelijk gebied.

Vier keer per jaar verschijnt het Gewag voor alle leden waarin activiteiten na besproken worden, nieuwe activiteiten aangekondigd worden en interessante informatie uitgewisseld wordt.

Graphic Match verzorgt de opmaak van deze magazines. De prettige samenwerking met de leden zorgt elke keer weer voor een resultaat dat gezien mag worden!

 Bunzl

Bunzl is een totaalleverancier op het gebied van verpakkingen, disposables en hygiëneproducten voor de food en non-food sector.
Twee keer per jaar  verschijnt het personeelsblad  BUNZJOUR waarin het personeel van Bunzl (Bunzl Foodservice, Bunzl Retail & Industry, Janssen packaging, King, D-Care, Majestic Products, Worldpack, Allshoes, de Ridder, Quality Service) geïnformeerd worden over de halfjaarlijkse stand van zaken binnen de bovengenoemde bedrijven.

 

Het ontwerp, de opmaak, het drukwerk en de postverzending wordt door Graphic Match tot in de puntjes verzorgd.

 haag atletiek

Met 1.700 leden is HAAG Atletiek bijna de grootste sportvereniging van Den Haag. Bij HAAG Atletiek wordt atletiek beoefend in de volle breedte van de sport. Van kogelstoten en speerwerpen tot sprinten en lange afstand, met een aanbod voor jeugd tot en met 55+.

 

Voor alle leden verzorgt Graphic Match in opdracht van Puntscherp de opmaak en de verzending van het clubmagazine de Haagse Bluf aan alle leden, 4 keer per jaar.

Een optimale samenwerking zodat de klant geheel ontzorgt wordt.