Een goed begin is één herkenbare stijl waarmee een bedrijf of organisatie zich visueel presenteert. Denk als eerste aan een uniek logo. Maar een huisstijl is meer dan een logo. Het logo wordt gebruikt op bijvoorbeeld briefpapier, visitekaartjes, flyers, folders en brochures, maar ook op uw website, verpakkingen, reclame- en promotiemateriaal.

Dit allemaal samen zorgt voor de herkenbare stijl, de huisstijl.

Periodiek drukwerk zijn uitgaven van tekstuele communicatie, waarvan de afnemer weet dat het minimaal 3 keer per jaar verschijnt op vaste tijdstippen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan bladen voor verenigingen, personeel, maar ook magazines of schoolkranten zijn periodieken.

Niet voor alleen het ontwerp en de opmaak kunt u bij Graphic Match terecht maar ook voor het drukwerk en de postverzending bent u bij ons aan het juiste adres.

Bij diversen reclame uitingen denken we aan:

beursmaterialen, roll-up banners, vlaggen, signing, (groot formaat) posters, maar ook handling, zoals huis-aan-huis en direct mailingen. Daarnaast werken wij nauw samen met tekstschrijvers, fotografen en vertalers om u een totaalpakket te kunnen aanbieden waarmee wij u volledig kunnen ontzorgen.