SLIM BEZIG

SlimBezig! biedt een nieuwe manier van fitness! Speciaal voor iedereen die zich niet thuis voelt in de gewone sportschool. Maar wel iets wil doen aan conditie en lichaam.

 

Graphic Match verzorgt het ontwerp en opmaak van diverse items. Van de jaarlijkse kerstkaart, diverse informatieve flyers, buiten banners tot receptenboekjes voor de leden. De diversiteit van de verschillende opdrachten en de uitdaging de boodschap in de huisstijl vorm te geven maakt SlimBezig een gewaardeerde klant waar Graphic Match al een aantal jaren voor mag werken.SIGNING

Friendly Housing is gespecialiseerd in het beheer, de bemiddeling en de verhuur van studentenhuizen, studentenkamers, studio's en appartementen en verzorgt jaarlijks meer dan 1500 bemiddelingen.

 

Voor een pand aan de Veldmaarschalk Montgommerylaan  waar veel internationale klanten woonruimte huren heeft Graphic Match de aankleding verzorgt van het 4 verdiepingen tellende pand. Door het een internationaal tintje en sfeer te geven voelen de studenten en/of expats zich hopelijk snel thuis in de bruisende stad Eindhoven. Excellens

Optiek Verhoeven verricht uitgebreide oogmetingen en geeft advies hoe u het beste zicht kunt krijgen. Zij hebben een uiteenlopende en modieuze collectie monturen.

 

Graphic Match heeft in opdracht van Optiek Verhoeven de verpakkingen van de contactlenslijn ‘Excellens’ ontworpen, producten voor contactlenzen. Tevens verzorgt Graphic Match voor de diverse filialen ontwerp, druk en verzending van mailingkaarten, winkelaankleding, posters, etc.